Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning

Rabattkoder

         

Aktuella rabattkoder hos Speed-line

På den här sidan visas våra aktuella rabattkoder. Rabattkoden skickas oftast ut till alla som skrivit upp sig på vårt nyhetsbrev med aktuella/relevanta erbjudanden.

Aktiv rabattkod på Speed-line.com:

inga aktiva rabattkoder just nu

Håll dig ajour om erbjudanden och rabatter

Se alla våra aktiva erbjudanden här

Om du vill använda en rabattkupong på speed-line.com i framtiden eller bara vill följa med i vårt urval via vårt nyhetsbrev eller vår Facebook-sida så rekommenderar vi att du följer oss på de olika kanalerna.

Tyvärr har det tidigare hänt att falska rabattkoder och kuponger kommit i omlopp via andra sidor än våra egna, och därför har vi beslutat att enbart använda våra egna sidor/kanaler till att promovera erbjudanden och rabatter.

Rabattkoder från tredje part

De nämnda falska rabattkoderna visar sig ofta via sökmaskiner. Det betyder att det kan vara svårt att genomskåda om det rör sig om en äkta eller förfalskad rabattkod som har syftet att få folk att klicka på en blufflänk. Därför rekommenderar vi att man enbart litar på rabattkoder som kommer direkt från Speedlines digitala kanaler eller presentkort.

Låga priser är bättre än rabatter

Vi på Speed-line.com kör ibland fortfarande med rabattkoder under begränsade perioder. Det är dock inte relevant i samma utsträckning som tidigare eftersom vi idag i högre grad fokuserar på en offensiv prisstrategi för vårt fasta sortiment.

Det betyder att priserna på produkterna är konkurrenskraftiga i förväg, och i många fall är det inte möjligt att sänka priset via rabatt utan att förtjänsten är nästan obefintlig. Vi strävar alltid efter att ha de lägsta priserna, de lägsta fraktpriserna och den snabbaste leveransen. Därför har vi ofta perioder helt utan rabattkoder.