Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning

Karriär

Vi är ofta på utkik efter nya kolleger, och våra jobbannonser läggs alltid upp på den här sidan. Har du frågor så är du varmt välkommen att ringa oss på tfn +46-406450424 eller att skriva till oss på [email protected]


Letar du efter en praktikplats, och gillar du e-handel, digital marknadsföring och innehållsproduktion?

På Speedline älskar vi e-handel, och det finns massor av uppgifter hos oss. Som praktikant hos Speedline ingår du i avdelningen som en respekterad kollega, och du kommer att få förståelse för vad det innebär att dagligen arbeta med näthandel. Du kommer - beroende på dina intressen och förutsättningar - att få möjlighet att jobba på djupet med SEO, innehåll och hemsidan. Under din praktik kommer du att få rik möjlighet till att prägla din vardag och samtidigt se hur beslutsprocesserna sker på ett mindre företag med högt till tak och goda kollegor.

Låter det som något för dig? Skicka oss ett mejl på [email protected] - skriv "Praktik" som ämne. Alla ansökningar besvaras. Vi ser fram emot att höra av dig.

Hittade du inga lediga tjänster som matchar dina kompetenser? Vi mottar alltid gärna spontana ansökningar. Berätta lite om dig själv och om vad du har att erbjuda. Vi är löpande på utkik efter flitiga händer inom lager, verkstad, butik och administration. Skicka din ansökan till [email protected] och skriv ”Spontanansökan” som ämne - alla förfrågningar hanteras naturligtvis förtroligt och med diskretion.