Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning

Om Speedline

Mer än 20 år med Speedline

Den första lilla biten av Speedlines historia inleddes redan 1998 då John P. öppnade en liten affär mitt i danska Skanderborg. Sortimentet var begränsat och bestod uteslutande av nya och gamla skotrar samt reservdelar och tillbehör till skotrar, motorcyklar och fyrhjulingar. Senare öppnades webbshoppen speedline.dk, och drömmen om att bli rikstäckande var plötsligt en realitet - nu blev det möjligt att köpa tillbehör och reservdelar till sin moped/skoter på nätet och få dem levererade redan nästa dag.

| Butiken | Webbshop & lager | Skoterverkstad | Karriär |
| Handelsvillkor | Leverans och frakt | Returnering | Rabattkod


Butik, lager, værksted. Vi har samlet det hele i Skanderborg

Speedline i stark utveckling

Sedan Speedline började har det hänt väldigt mycket, och internetets stora och snabbväxande framgång kom också att spela en avgörande roll för utvecklingen av Speedline. År 2001 kom vi på nätet med vår allra första webbshop. Eller ”shop” är kanske något av en överdrift. Man kunde nämligen inte handla direkt på sidan som man kan idag. Men med vår första hemsida fick vi chans att visa fram hela vårt sortiment, och det blev samtidigt möjligt för oss att hjälpa kunder i hela landet eftersom de nu lätt kunde se vilka varor vi hade att erbjuda. Det har naturligtvis skett väldigt mycket sedan dess, både med nätet i stort och även med Speedlines hemsida. Under många år körde vi med en igenkänningsbar design i svart och orange, men på hösten 2016 genomförde vi en stor uppdatering - och i våra egna ögon en stor uppgradering - med en ny, ljusare design och en rad nya funktionaliteter som ger en ännu bättre kundupplevelse för de som handlar på www.speed-line.com/se. Men det är inte bara på den tekniska fronten som Speedline har utvecklat sig. År 2009 utvidgade vi vårt sortiment med både cyklar och cykeldelar, och Speedline säljer fortfarande cyklar - nu under namnet och på hemsidan www.cykelshoppen.dk.

Växtverk och behov av större lokaler

Efter några fina år mitt i Skanderborg stod det lysande klart att det var tvingande nödvändigt att få mer plats. Fler anställda och många fler varor hade kommit till, och år 2007 flyttade Speedline till sin nuvarande placering på Sverigesvej 19 i Skanderborg. Där fanns det nämligen goda möjligheter till att inreda ett stort showroom och massor av plats till både verkstad och lager. Men framgången fortsatte, och 2015 hade Speedline ännu en gång vuxit ut ur sina ramar. Vi hade ett stort behov av att få mer plats till förvaringen av varor på lagret, och samtidigt hade det tillkommit flera nya ansikten på kontoret så att det behövdes lite mer svängrum även i den avdelningen. Under vintern 2016 sattes ett stort bygge igång, och vår nya stora lagerhall samt kontorutbyggnad stod klara för bruk på sommaren 2016. Nu har vi mer än 1600 m2 att röra oss på, och idag har Speedline 18 heltidsanställda samt fem unga medarbetare som hjälper till på lagret.

Butik och webbshop under samma tak

I vår fysiska butik i Skanderborg har vi många lojala kunder från Skanderborg och omnejd, och för många av dem är det en självklarhet att använda sig av Speedlines skoterverkstad när skotern behöver service eller något behöver repareras. Vi sätter en stor ära i att vi har så många stamkunder som kommer tillbaka igen och igen på grund av att de vet vad vi står för. Men lyckligtvis hittar också många nya kunder fram till oss på Sverigesvej. Vi ligger nära motorvägen E45 så det är lätt att komma fram till oss, och vi upplever ofta att folk kör till Speedline från både Nord- och Sydjylland och även från Fyn. Vår webbshop, www.speed-line.com, drivs från samma adress, och det är en stor styrka att ha allt samlat på samma ställe. Bakom kulisserna sitter medarbetare som sällan syns i butiken eller i verkstaden, men som är delaktiga i att se till att det alltid är en god upplevelse att handla på hemsidan, och alla hjälper alla när det behövs. På lagret har vi en stab duktiga personer som gör en stor insats alla vardagar för att se till att alla beställningar skickas iväg så fort som möjligt. Vi strävar alltid efter att kunna leverera nästa dag om beställningen kommit in innan kl 15:30 (15:15 på fredagar) och varan eller varorna finns på lager. Att vi har alla delar av verksamheten samlade på en plats betyder dessutom att alla varor som finns på hemsidan också kan köpas i butiken, och det är smidigt för våra kunder att sitta hemma och beställa sina varor i lugn och ro för att sedan hämta dem i butiken.

Vi är alltid redo att hjälpa till

På speedline.dk kan du alltid söka efter delar till din cykel eller moped. Om vi inte har det du söker så står vi till förfogande på tfn +46-40645 0424 eller på [email protected] - så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig. Dessutom kan du löpande följa med i tävlingar, nyheter mm. på vår Facebook-sida, och har du frågor angående din skoter så är du alltid välkommen att ställa dem på Speedline.dk Scooterforum på Facebook.

Vi ser fram emot att välkomna dig antingen här på hemsidan eller i vår butik på Sverigesvej 9C.