Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning

Speedlines vinterprojekt

Speedlines vinterprojekter - læs alt om dem her

Den första gången vi gjorde en projektskoter var 2006. Det var när YouTube precis hade börjat, och ingen i landet kände till fenomenet så mycket. Sedan gjorde vi fler skoterprojekt, och flera av dem finns fortfarande med i Skotergalleriet. Men det finns tyvärr bara bilder, inga videor, av projekten. Vi snabbspolar fram till sensommaren 2017 då idén om att skapa ett nytt projekt började ta form. Och den här gången skulle det dokumenteras på video så att våra följare på Facebook och YouTube kunde följa med och förhoppningsvis få stort utbyte av det. Det visade sig vara en väldigt bra idé; intresset för att följa med i processen var mycket större än vi vågat hoppas på. Nu är vi i gång med det tredje projektet, och du kan se dem alla nedan

En stund visste vi inte om vi skulle göra ett tredje vinterprojekt. Vår Hot var en hit, och därmed var Derbien, men kan vi fortfarande göra något som folk skulle se? Under våren och sommaren frågade vi våra följare om det var något de kunde se och svaret var ganska överväldigande. Det var tydligt att de ville se ett annat projekt, och det var också ganska tydligt att de ville se en Jog R. Den sista var inte en stor överraskning eftersom det har varit en önskan från många sedan vi började i 2017, och det gav oss blod på tanden. Ja, ett vinterprojekt skulle göras 2019. Lyckligtvis hade vi en gammal, sliten Jog R stående på vinden, och när beslutet fattades fick det något i fingrarna att komma igång igen. Det beslutades att vi skulle försöka göra ett banlopp den här gången och att det skulle vara VILD. Men faktiskt är det bara Kasper och Kenneth som vet exakt vad de tänker göra med det. Titta nedan och följ maskinens omvandling över vintern.

      

      

      

    

Speedline Derbi Senda vinterprojekt 2018När vi slutade vårt Hot 50-projekt var det liten tvekan om att vi naturligtvis skulle göra ett projekt igen i höst. Men det fanns inte riktigt så mycket enighet om vilken maskin som skulle vara huvudpersonen i det nya projektet. Å ena sidan var det någon som trodde att vi borde bygga på Hot, medan det fanns andra som var helt för att ha en växellåda på bordet. I slutändan tyckte vi att det var uppenbart att lämna det upp till våra följare att bestämma, eftersom vi naturligtvis verkligen ville lyssna på vad de som skulle vilja se. Vi gjorde undersökningen på Facebook och det blev en överväldigande seger för växelmaskinen, som fick mer än fyra gånger så många röster som Hot. Lyckligtvis var vinterprojekt version 2.0 också en stor framgång, och återigen blåste vi helt bort av det fantastiska stöd som pojkarna och maskinen fick på vägen.

Här kan du se alla avsnitt i vårt Derbi Senda-projekt:

      

      

    

Det är ingen hemlighet att en full gas givits för att bygga vår Derbi Senda. Ramen bör t.ex. målade, och det borde vara exakt samma färgkod som en lamborghini gallardo (mindre kunde inte göra), och i slutändan finns det inte många originaldelar kvar på maskinen. Kasper och Kenneth gillade att spela med Derbien i den utsträckningen, och många idéer och drömmar vändes i relation till både uppsättning och styling på vägen. Vi är verkligen nöjda med resultatet, de flesta av dem lyckades riktigt bra, och om du vill titta närmare på detaljerna visas maskinen i vår butik på Sverigesvej 9C i Skanderborg.

Find alle dele til Speedlines Derbi Senda vinterprojekt

Speedline PGO Hot 50 vinterprojekt 2017

Vårt PGO Hot 50-vinterprojekt utspelade sig under vintern 2017/2018. Vi letade rätt på en gammal PGO Hot 50-postskoter, och under projektets gång blev den förvandlad från en nedgången maskin till en riktig fräsching med en ny, förbättrad uppsättning och en ny, läcker look. Vi började helt från början med att skilja skotern åt och skicka motorn till glasblästring. Därefter började vi steg för steg att återuppbygga skotern, och allt dokumenterades så att vi kunde visa utvecklingen på nära håll på Facebook och Youtube. Det utkom ett nytt avsnitt var 14:de dag, och det var en fantastisk dag när vi väl stod klara med den färdiga skotern och kunde visa det för alla som följde med. Maskinen står nu i vår butik i Skanderborg där du är välkommen att ta en närmare titt om du skulle ha vägarna förbi.

Du kan se alla avsnitten om PGO Hot 50-vinterprojekten nedan:

Speedlines vinterprojekt afsnit1  Speedlines vinterprojekt afsnit 2    

       

    

Några delar av projektet hade vi bestämt i förväg, men under processen fick våra följare på Facebook vara med och bestämma, och de var bland annat med och valde cylinderkit, koppling och bakstötdämpare till skotern. Det var otroligt kul att uppleva hur engagerade folk var - det gjorde projektet mycket roligare att jobba med för oss.

Vi valde medvetet att vi inte skulle använda de mest crazy trimdelarna. Det var för att vi ville visa vad folk i allmänhet skulle kunna få ut av ett sånt projekt. Och det skulle förstås vara väldigt lätt för oss att gå helt bananas på lagret och ta ner allt det yppersta, men den möjligheten har många av våra kunder inte. Så vi höll det (någorlunda) enkelt, och som bonus fick våra följare också inblick i hur många av delarna som åker ner i korgen på hemsidan monteras korrekt på de egna maskinerna hemma i garaget.

Find alle delene fra Speedlines PGO Hot 50 vinterprojekt