Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
chosen-scooter-model
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning
chosen-scooter-model
VGA

VGA Explora 50 4T Euro4

VGA Explora med Euro4-motor

Den populära VGA Explora 50, i en mer effektiv version med Euro4-motor. Det kan vara svårt att veta skillnaden mellan VGA Explora 50 med och utan Euro4-motorn med blotta ögat, så vi har gjort allt för att göra den transparent för dig, i din sökning efter reservdelar för att hålla din Explora Euro4 igång.

En pålitlig maskin!

VGA Explora är en pålitlig 4-taktsscooter med goda köregenskaper och många kilometer i den. Om du letar efter reservdelar till din VGA Explora har du kommit till rätt ställe. Vi har ett brett urval av delar och tillbehör till din maskin, så att du alltid har en välskött skoter. Det är också här du hittar coola stylingprodukter om du vill anpassa din skoter med nya handtag, LED-lampor eller annan läcker lera. Vi har ett stort urval av VGA Explora-styling som vi tyckte var den coolaste!

Kvalitetsreservdelar för VGA Explora

Alla delar till din VGA-skoter som du köper här från oss är naturligtvis i god kvalitet och testade noggrant av tillverkaren. Så här säkerställer vi att delarna uppfyller kvalitetskraven vi ställer på produkter som säljs här hos oss.

Snabb leverans på dina nya delar

Vi förstår att du vill att dina nya delar ska levereras så snart som möjligt, varför vi strävar efter att skicka din beställning inom 24 timmar efter din arbetsdag. Helt exakt betyder detta att om du beställer före kl. 16:45 Måndag till torsdag kommer ditt paket att anlända dagen efter. Lägg du din beställning innan 15:15 på fredagen skickar vi ditt paket samma dag, och om du väljer leverans till PostNords paketlåda kan din paket hämtas där dagen efter. Om du väljer leverans med GLS kommer dina varor att anlända på måndag.