Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
chosen-scooter-model
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning
chosen-scooter-model
Yamaha

Yamaha DT 50 X SM 2T (2007-2011) AM6

Yamaha DT 50 X SM

Yamaha DT 50-modellserien såg dagens ljus första gången 1981 och har vunnit många hjärtan världen över genom tiden.

Utrustad med en stark och pålitlig AM6-motor är Yamaha DT 50 X SM en lättkörd maskin i sin ursprungliga form, samtidigt som den är en solid plattform för trimning där den kan utrustas med en större cylinder och dess raka, där den får verkligen nytt liv och kan leva ut sin stora potential. Naturligtvis är detta också en av hörnstenarna som gör Yamaha DT 50-plattformen till en särskilt älskad maskin.

Som allt annat från Yamaha är DT 50 X SM välbyggd och kvaliteten är på topp. Det gör att trots modellens många år på marknaden så har den fortfarande sin plats på stegen över de bästa växlade mopederna du kan få!

Allt du behöver för din Yamaha DT 50 X SM

På Speedline arbetar vi ständigt med att ha ett brett urval av kvalitetsreservdelar till din Yamaha DT 50 X SM, oavsett om du behöver en ny cylinder, avgassystem, bromsdelar, packningar, förgasare eller allt däremellan så hittar du det här!

Skulle du mot alla förväntningar sakna något som vi inte har så står vi alltid redo att hjälpa till att uppfylla dina önskemål, så tveka inte att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp.