Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
chosen-scooter-model
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning
chosen-scooter-model
PGO

PGO T-Rex 50 2T

De bästa reservdelarna för din T-Rex 50

PGO T-Rex 50 2T är en av de större skoterna från PGO och är därför ett populärt val för människor med högre eller högre status som "lillebror" Dr. Big. Den är utrustad med samma, välkända och älskade motor som de andra tvåtakts PGO: erna, vilket är en enorm fördel för dig som konsument, eftersom utbudet av reservdelar är stort och priserna också.

Starka priser

Vi säljer ett omfattande sortiment för din skoter, inklusive originella PGO reservdelar Du kan hitta standardreservdelar och tuningprodukter från världens ledande tillverkare som Polini, Malossi, Airsal, DR Racing, Top Performances och listan fortsätter - allt detta tillsammans under ett tak med 1-2 dagars leveranstid.

Vi är här för att hjälpa

Vi strävar efter att vara marknadens skarpaste när det gäller pris, service och generellt leverera en speciell kundupplevelse. Då saknar du en mycket specifik produkt som du inte hittar på vår webbplats, så kom ihåg att du alltid är välkommen att skicka ett e-postmeddelande till [email protected] med din förfrågan - stor eller liten.