Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning

Leverans och frakt

Möjlighet till gratis frakt på större ordrer

För att göra frakten så transparent som möjligt så har vi infört möjligheten till gratis leverans med PostNord ombud på ordrer över SEK 499:-.  Avtalet om gratis frakt är mellan oss och Postnord och ger dig möjlighet att motta paketet på ett utlämningsställe i närheten av ditt hem. Postnord levererar i hela landet och har över 1600 ombud över hela Sverige. Det betyder att du ofta kan hämta ditt paket hos ett ombud nära ditt hem eller ditt jobb - helt gratis.

Snabb leverans till hela landet

Vår utgångspunkt är att vi vill erbjuda leverans 2-4 dagar efter beställning till alla adresser i Sverige. Det betyder att vi alltid ger dig möjlighet att få paketet 2-4 dagar efter beställning från måndag till lördag. Detta gäller dock inte alltid för köp av cyklar och dessutom tillkommer det extra tid för skotrar pga. att de ska färdigställas innan leveransen. När du köper en cykel så blir du alltid kontaktad av oss så att vi är överens om när cykeln ska levereras.

Om din order är färdigbehandlad innan 16:00 från måndag-torsdag och innan 15:00 på fredagen så blir paketet skickat med fraktföretaget samma dag från vår adress.

Många leveransformer med olika fraktföretag

För att kunna erbjuda den bästa lösningen just för dig samarbetar vi med en lång rad respekterade fraktföretag. Vi håller oss även alltid ajour med nya leveransformer och möjligheter i takt med att de uppkommer.

Utlämning av varor i butiken

Vill du beställa dina varor på nätet och sedan hämta din beställning i vår butik så går det också bra. Du väljer helt enkelt ”upphämtning” som leveransform på vår hemsida. Eftersom vårt lager ligger i samma lokal som vår butik och webbshop så är det alltid möjligt att köpa samma produkter oavsett om det sker på nätet, i butiken eller medan du får reparerat något på vår verkstad.

Det är naturligtvis gratis att hämta beställningen på vår adress:
Sverigesvej 9C
8660 Skanderborg
Danmark