Fraktpris bara 59 SEK, fri frakt över 499 SEK med PostNord Läs mer →

Fri frakt vid beställningar över 499 kr
Snabba leveranser och säker betalning
Nöjda kunder på
Clear
Kategorier
Produkter
Inga resultat hittades
Tyvärr kunde vi inte hitta några produkter eller kategorier som matchade din sökning

Trygg E-handel

Trygg E-handel 

Speedline är certifierad av Trygg E-handel, det betyder att du kan känna dig trygg & säker när du handlar av oss. Trygg E-handels uppgift är att skydda dig som konsument och endast stabila och seriösa e-butiker kan bli certifierade.

Speedlines certifikat hittas her.

Din säkerhet för trygg handel
Det faktum att Speedline är märkt med Trygg E-handel ger dig en försäkran om att du säkert kan handla på vår webbshop. För dig som kund är det viktigt att veta att din personliga information tas om hand ordentligt, precis som vi som företag naturligtvis måste agera etiskt och juridiskt korrekt. När du handlar online är det viktigt att du kan lita på relationen till webbshoppen, precis som om du går till en fysisk butik. För att bli certifierad med Trygg E-handel måste vi som webbshop uppfylla ett antal krav, precis som vår webbplats har granskats och validerats av Svensk Digital Handel innan vi har fått visa märket på vår webbplats.


Kontinuerlig kontroll
Du kan lita på att det pågår inspektioner av företag som är certifierade av Trygg E-handel, precis som du också har möjlighet att rapportera om du har anledning att tro att ett företag inte lever upp till gällande krav. för att kunna använda märket. Sådana förfrågningar hanteras snabbt, och i händelse av allvarliga brister hos företaget kan det förlora sin certifiering med omedelbar verkan. Det är din försäkran att endast seriösa webbshoppar kan visa varumärket Trygg E-handel på deras webbplats.


Kontrollera certifikatet
Du har också alltid möjlighet att se listan över certifierade företagprecis som du kan kontrollera länken högst upp på denna sida, som länkar direkt till vårt aktiva certifikat.